Menu

  • sh general

Вижте употребяваните автомобили за продажба ТУК

 

 

Продажба на автомобили с гаранция и изкупуване 

Желаете да замените своя автомобил с нов.....

Toyota Ви предлага широка гама от употребявани автомобили. 
Посетете Полихронов Мотърс  и разгледайте наличните автомобили. Нашия висококвалифициран екип ще Ви предложи изчерпателна търговска и техническа информация и ще отговори на всички въпроси.  
 

За бързата продажба на автомобила помага много богата база данни с наши клиенти. След щателен предварителен технически оглед на състоянието на автомобила, се уточняват всички забележки по него ако има такива, те се отстраняват при желание на продавача, за да може, когато представяме автомобила пред куповачите той да бъде в най-добро състояние. Правим проучване за пазарната цена на този автомобил и продавача, определя цената с която да се помести в нашия сайт.

Втория вариант е да изкупим автомобила веднага, т.н. обратно изкупуване. Винаги съдействаме след това за сключване на сделката пред нотариус, за прехвърлянето на автомобила, новата регистрация в КАТ и всички необходими документи и действия, които съпътстват една такава сделка.

Ако желаете да закупите друг автомобил, разполагаме с изключително опитни търговци, които могат да съдействат за намирането на подходящия лизинг, ако се нуждаете от кредитиране на покупката.
Постарали сме се да дадем на нашите клиенти най-добрия избор.

Обадете се, за да получите информация за предлаганите от нас употребявани автомобили. 

Полихронов Мотърс

Хасково

Полихронов Мотърс

бул. Съединение 90
6300, Хасково
t. 0899 134 612 / 0897934246
e. sales@polymotors.toyota.bg
Покажи на картата

Налични услуги:

Автосалон, Сервиз, Рез.Части, Авторепаратурен сервиз, Бояджиен сервиз

t.  0899134612

e. service@polymotors.toyota.bg

Video Title

Video Slug